неделя, 27 март 2011 г.

Nimue and Homespun elegance

На сайта се появиха проекти-да ушием сюжет от Nimue и малък примитив и аз веднага реших ,це ще участвам.Nimue не е моят стил,но разбира се веднага започнах да търся нещо,което ще ми хареса.Намерих го и веднага разбрах за кого ще го направя."Le Flutiste"-една от моите най-добри приятлки и колежки е преподавателката по флейта в моето училище.Тя е човекът,който ми "уйдисва" на всички приумици,както и аз на нея,познаваме се от деца,а  до скоро бях учителка на нейните.И -voila-подаръкът е готов-вижте сами:
На мой любимый сайт появились проекты-вышить Nimue и Примитив-я сразу решила ,что записываюсь/как в почти все проекты/Nimue не мой стиль,но решила попробовать.Как всегда долго искала сюжет,который выберет меня и наконец нашла.Когда увидела знала и для кого буду сделать/"Le Flutiste"-одна из мои самые добрые подруги и коллеги ето преподаватель по флейту в мою школу.Она всегда включаетсья ,когда делаем шуточние изполнения,сериозный тоже,мы подруги с детство,а до нового года учила ее дети.И- voila-подарок приготовлен.Посмотрите сами:
Такъв малък и сладък  елф,при това свирещ ма флейта-незная нещо по добро за учител по този инструмент.Тя притежава огромно търпение и успя да ме научи и аз да свиря,даже имам собствени флейти.
Такой маленький и нежный ельф,который играет на флейте-незнаю чтото другое,которые подходит больше учителю флейты.Она очень хорошая учительница,терпенье у нее огромное и успела научит меня играть на флейте,даже купила себе ети флейты.
Даже могда и да свиря на по-малката-сопрановата,а скоро ще засвиря и на другата.
Ушито е на лен Belfast 32 ct,оранжев,конците са DMC.Не успях да открия таблица,за да приравня оригиналните конци-Ver a soie и за това сама подбрах цветовете.Рамката открих във фотостудио,а украшенията са ми подарък от Юля-jirafka- и Анюточка-много им благодаря.Утре ще го поднеса и знам,че ще се смее много и ще и доставя голяма радост.Това е моята благодарност за нейното приятелство и търпение,докато запомня колко дупки трябва да запуша ,за да изсвиря съответния тон.
За проекта "Примитив" отдавна си бях харесала един сюжет-"Delivering fleurs"-homespun elegance.Много е нежен и е подходящ  за настъпилата пролет.ето какво се получи.
Я играю на маленькою-сопрановою-а на другою скоро научусь.
Вышивала на лен Belfast 32 ct,нежно оранжевый,нитки DMC.Так и ненашла сравнительная таблица для оригинальные нитки Ver a soie и сама подбирала нитки и цветы.Рамка нашла в фотостудио,а подвески подарила мне Юля -Jirafka и Анюточка-спасибо большое девочки.Завтра отдам подругу-уверена что будет долго смеятсья и обрадою ее.Ето моя благодарность для ее терпенье и дружба.
За проекта "Примитив" отдавна си бях харесала един сюжет-"Delivering fleurs"-Homespun elegance.Много е нежен и е подходящ  за настъпилата пролет.Ето какво се получи.
Для проект "Примитив" давно мне хотелось вышить один сюжет-"Delivering fleurs"- Homespun elegance.Очень нежный и подходит Весну.Вот что получилось:
Тази година страстта ми към овчиците е известна.Ушито е на Belfast 32ct,кремаво,а конците са DMC и моите собственоръчно боядисани "Mimi's".
Мисля,че с моите цветове успешно се доближавам до оригиналните.Копчетата са от сандъка на баба.
В етот год я влюбилась в овечки.Вышивала на лен Belfast 32ct-кремавый.а нитки DMC и мои -ручнопокрашеные "Mimi's".Думаю ,что мои хорошо выглядять и подабрала как в оригинале.Ведро-игольница-купила для комплекта,а пуговки-из сундука ,который бабушка мне подарила.


Рамката е отново от фотостудио-дървена-цвят махагон.
Аз съм много доволна от резултата,а ги показвам сега,защото много ми харесва да шия в стил примитив и до обявяването на проекта ще направя оше нещо/хи-хи/
Рамка снова из фотостудио-деревянная.Я очень доволна от результат,а показыващ сейчас,потому что очень нравитсья вышивать Примитив и до обявление проекта сделаю чтото другое/хи-хи/

9 коментара:

  1. Милые миниатюры! Мария, мне нравится как ты удачно подбираешь аксессуары и шармики для украшения своих работ! Супер!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудный примитивчик получился! Мне кажется, что эти рисунки - не просто так, а с большой долей юмора, который тебе, Мария, хорошо удалось передать )))

    ОтговорИзтриване
  3. Мария,прелесть! Я большой поклонник примитивчиков!

    ОтговорИзтриване
  4. Музыка весны и радости веет от этих милых и маленьких работ! Поздравляю тебя, Мария! :)

    ОтговорИзтриване
  5. So cute!!! I love Minue.
    Brava!!!
    Franca

    ОтговорИзтриване
  6. Маша, эльф -просто прелесть!!!
    какая же ты многогранная - и флейту уже осваиваешь....

    ОтговорИзтриване
  7. Маша, миниатюры здоровские! Фотографии интересные! Молодец! Хорошо у тебя получается! А музыка?! Я тебе так по-хорошему завидую, всегда мечтала играть на каком-нибудь музыкальном инструменте! Моим родителям было не до этого... Зато оба моих ребенка окончили музыкальную школу... надеюсь им это пригодится...)))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...